MHP'nin Samsun çıkartması

MHP 2011 genel seçimlerine yönelik Samsun'da 25-26-27 Şubat tarihini kapsayacak olan geniş bir çıkartma yapacak

 

25-26-27 Şubat tarihlerinde dokuz kişilik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti Genel Başkan Yardımcıları Samsun Milletvekili Osman Çakır, ve Yozgat milletvekili Mehmet Ekici Başkanlığında; Ordu milletvekili Rıdvan Yalçın, İstanbul milletvekili Durmuş Ali Torlak, İzmir milletvekili Şenol Bal, Osmaniye milletvekili Hakan Coşkun, Çankırı milletvekili Ahmet Bukan, Kastamonu milletvekili Mehmet Serdaroğlu, Denizli milletvekili Emin Haluk Ayhan Samsun halkı ile buluşacak. Heyet 17 ilçeyi de gezerek sivil toplum kuruluşları, esnaf ziyaretleri ve salon toplantıları yaparak MHP'nin ' Seçim bildirgesini ve Ekonomik Programını' Samsunlulara anlatacaklar. 
 
İl Başkanı Abdullah Karapıçak yaptığı basın açıklamasında 2011 genel seçimlerinin Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan bütün seçimlerden daha önemli olduğunu söyledi. 
 
AK Parti'nin bir defa daha iktidar olması halinde alt yapısı hazırlanan, ayrıştırılan, hazmettirilen bölünme sürecinin tamamlanacağını öne süren Karapıçak, " Ülkenin ilk etapta federasyona dönüşmesi ve sonrasında da parçalanması bu seçim sonucuna göre karara bağlanacaktır. Başbakan'ın hazmettirmek istediği teslimiyetçi yaklaşım budur. Bu seçimin sonucu Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini belirleyecektir. Ne hazidir ki Türkiye'nin getirildiği bu karanlık dönemde İmralı'daki cani yattığı yerden parti ve örgütünü yönetecek imkanlara kavuşturulmuştur. Şimdi yapılmak istenen bu hainin salıverilmesidir." dedi. 
 
Başkan Karapıçak, 2011 genel seçimlerinde insanları MHP'ye oy vermeye çağırarak bunun sebeplerini şöyle sıraladı; " MHP sadece bir siyasi parti değil, bir aile, bir mücadele, bir kültür, Türk milletinin hukukunun menfaatlerinin kültürünün ve Anayasanın ilk dört maddesinin tek güvencesidir." 
 
WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme