Meçhul Paşa Oyuncuları OMÜ'de gençlerle buluştu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Gençlik Topluluğu'nun düzenlediği 'Ders Arası Hikayeler' söyleşisi bu kez tiyatro dünyasının sevilen isimlerini ağırladı. 'Meçhul Paşa' oyununun oyuncuları Bülent Çolak, Erdem Akakçe ve Fatih Koyunoğlu öğrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

OMÜ UZEM Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa ilgi yoğundu. Gençlik Topluluğu Başkanı Ertan Atasayartopluluğun bu yıl 15. kuruluş yılını kutladığını hatırlatarak bugüne kadar 160’tan fazla etkinlik düzenlediklerini ve 220’den fazla konuğu üniversitede ağırladıklarını söyledi.

Söyleşide söz alan Fatih Koyunoğlu, sahnede görünen birkaç saatlik performansın arkasında uzun bir hazırlık süreci ve güçlü bir ekip çalışması olduğunu anlattı. Gençlere seslenen Koyunoğlu, kendi yollarını ararken cesur olmalarını tavsiye etti.

Bülent Çolak ise tiyatronun sadece bir sahne sanatı olmadığını, insanı ve toplumu anlamaya açılan güçlü bir alan olduğunu vurguladı. Tiyatronun gündelik hayata farklı bir pencereden bakmayı öğrettiğini dile getirdi.

Meçhul Paşa Oyuncuları OMÜ'de gençlerle buluştu

Erdem Akakçe de üniversitelerde düzenlenen kültürel etkinliklerin öğrencilerin bakış açısını genişlettiğini belirterek, gençlerin bu tür organizasyonlara katılım göstermesinin önemine değindi.

Program, Gençlik Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Tamer Aslan ile Gençlik Topluluğu Başkanı Ertan Atasayar’ın konuklara teşekkür belgesi takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Özel Haber

Bakmadan Geçme