Lovelet’te kurulan feshane sokağına ilgi çok yoğun…

Lovelet’te kurulan feshane sokağına ilgi çok yoğun…
Karadeniz Bölgesi'nin ilk ve en büyük outleti Lovelet Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında oluşturduğu feshane sokağı ile ziyaretçilerin ilgisini yoğun olarak çekti.

Cam üfleme sanatının icra edilmesinden tutunda 120 eserden oluşan Hüsn ü hat sergisine kadar bir çok şeye yer verildi. Geleneksel ramazan eğlencelerine ev sahipliği yapan Lovelet Outlet,  ramazan ayının manevi atmosferine uygun sürpriz etkinliklerle 7'den 70'e herkesi şaşırtarak kukla gösterilerinden ateş cambazına, Hacivat-Karagöz orta oyunundan hokkabaza kadar çok sayıda özel program hazırladı. Ramazan eğlencelerini çocuklara ve gençlere yaşatarak gelecek kuşaklara aktarılmasını hedefleyen Lovelet, şimdiden yaptığı etkinliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ramazan ayının ibadet ve maneviyat yüklü atmosferine geleneksel ramazan eğlenceleriyle renk katıp mutlu, huzurlu ve neşeli bir şekilde eda edilmesini sağlamayı amaçlayan Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi yönetimi, tüm ziyaretçilerini keyifli ve hesaplı alışveriş için Lovelet’e davet ediyor.

https://www.haberexpres.com.tr/lovelette-kurulan-feshane-sokagina-ilgi-cok-yogun-241g.htm

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir