- Haberler
- Yerel Haber
- Lezzet ve Eğlence Şöleni Devam Ediyor
Lezzet ve Eğlence Şöleni Devam Ediyor
Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen Gaziantep-Hatay Gastronomi, Yemek, Baharat ve Tekstil Festivali, Çarşamba halkı etkinliklere yoğun katılım göstermeye devam ediyor.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde Abdullah Paşa Meydanı’nda, 5 Kasım’a kadar açık olacak olan Gaziantep-Hatay Gastronomi, Yemek, Baharat ve Tekstili’nde tüm gün çeşitli etkinlikler devam ederken, çocuklara özel etkinlik alanında sandalye kapmaca, balon şişirme, yüz boyama gibi birbirinden farklı etkinlikler yer alıyor. Vatandaşlar festival alanının ilçeye renk kattığını söylerken, hem yetişkinlerin hem de çocukların eğlenceli vakit geçirdiklerini belirttiler.

Gaziantep ve Hatay mutfağının en özel tatlarının sunulduğu festival, hem yetişkinlere hem de çocuklara renkli anlar yaşatmaya devam ediyor.
Festival 5 Kasım’a kadar Abdullah Paşa Meydanı’nda tüm ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.