Kim nerede oy kullandı

Kim nerede oy kullandı
12. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ülke genelinde herkes sandık başına giderken İl ve İlçemizde ki siyasetçilerden bazıları da oylarını kullanırken açıklamalarda bulundular.

'Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Kocatepe Okulu’nda oyunu kullandı. Başkan Dündar'ın oy kullandığı sandık'tan ayrıldıktan sonra beraberinde AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır,  AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan ile birlikte ilçedeki okullarda kurulan sandık kurullarını ziyaret ettiler.

Başkan Dündar, “Cumhurbaşkanı halk oyu ile belli olacak, Milletimiz artık aracısız olarak direk kendi Cumhurbaşkanını seçiyor. Ülkemiz için çok güzel bir gelişme. Hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Ülkeye belediye başkanı olarak ve Başbakan olarak hizmet eden Recep Tayyip Erdoğan, inanıyorum ki, Cumhurbaşkanı olarak da millete hizmet edecek. Belediye başkanlığı ve Başbakanlığı nasıl farklı ise Cumhurbaşkanlığı'da farklı olacaktır. Seçim de zaten olaysız, sakin bir havada geçiyor. Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 

'Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz'
AK Parti Eski İlçe Başkanlarından ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Samsun Gıda A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz ise Değirmen başı İlkokulunda ki 1161 sayılı sandıkta oyunu kullandı. Yılmaz'ın takip eden sevenlerine ise verdiği mesajlarında;  "Bilinmez hangi Kırık Kalbin duasıdır. Karanlıkları aydınlatan, bilinmez kim için ettiğin duadır seni ayakta tutan. Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin; Fakat Mükemmel olmak için başlamak zorundasın" yazısı dikkat çekti.

 

'AK Parti Eski ilçe başkanı, Mali Müşavir Mehmet Köse'

AK Parti Eski ilçe başkanı, Mali Müşavir Mehmet Köse'de oyunu imam hatip lisesinde 1253 nolu sandıkta kullandı. Oyunu kullanan Köse, Ülkemi 2023 vizyonuna taşıyacak lidere oy vermek nasip oldu. Her şey daha güzel olacak inşallah. Rabbim utandırmasın.  Yolun açık olsun Büyük USTA" şeklinde duygularını ifade etmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

'AK Parti eski İlçe Başkanlarından Mahmut Çekiç'

Yine AK Parti eski İlçe Başkanlarından Mahmut Çekiç ise oyunu Mustafa Kemal İlkokulun da bulunan 1205 nolu sandıkta kullandı. Çekiç, oyumuzu kullandık hayırlı olsun. Seçim sonucunda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER – Kenan GÜN

duk.jpg

fi.20140811105430.jpg

fu.20140811105437.jpg

xcm.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber