Kılıçdaroğlu'ndan istifaya ilk yorum
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın istifasına ilişkin, 'Sağlık olsun. Normal beklediğimiz bir şeydi' dedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grubu 24. Dönem 5. Çalışma Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Antalya’daki otelde gazetecilerin sorularını cevapladı. “CHP Ankara Milletvekili Tarhan’ın istifa etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "Sağlık olsun. Normal beklediğimiz bir şeydi" dedi.
Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin "Paralel yapıyla mücadele kırmızı kitapta yer alacak iddiaları var. Ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki sorusuna, "Henüz metni görmedim. Metni okuduktan sonra değerlendirmede bulunacağım" cevabını verdi.
Gazetecilerin Yargıtay ve Danıştay’ın yapısının değiştirilmesiyle ilgili kanun teklifiyle ilgili soruları üzerine ise Kılıçdaroğlu, "Hükümetin zigzaglarından birisi. Bozdular düzeltmeye çalışıyorlar. Umarım düzeltirken daha fazla bozmazlar" dedi.
WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme
Dayısının Diri Diri Toprağa Gömdüğü Amir Hayata Tutundu
Bir Tezgah, Bir Hikaye : Üreten Kadınlar Aynı Çatı Altında Buluştu
Kuzeyin Kralı Exprespor Canlı Yayını Bu Akşam
Hibrit Aort Cerrahisinde Samsun’dan Büyük Başarı
“Bahis” Reklamlarına Yasak Geliyor
16 Aralık 2025 Sabahın Nabzı Canlı Yayınını Tekrardan İzleyin