Kaymakam Yıldırım sorunları dinledi

Çarşamba İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda halkın sorunlarını dinledi.


Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, ilçe halkının sorunlarını dinledi.

VATANDAŞIN KALDIRIMLARIN DÜZENLENMESİ TALEBİ

Bazı vatandaşlar, mahallelerinde ki kaldırımların düzenlenmesi yönünde taleplerde bulunarak, Çarşamba İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım’ın da konu üzerinde takipçi olmalarını istediler. Kaymakam Yıldırım talepleri dinleyerek konunun takipçisi olacağını aktardı.

kaymakam-yildirim-sorunlari-dinledi--(2).jpg

ŞEKER FABRİKASI VE GÜZERGAHINDA DÜZENLEME

Kaymakam Yıldırım, Çarşamba Şeker Fabrikası’nın uzun bir aradan sonra yeniden açılacak olması dolayısıyla altyapı ve mimari projeler üzerine çalışmaların sürdürüldüğünü aktararak, Çarşamba-Ayvacık yolu güzergahında da ilerleyen süreçlerde aynı konularda çalışmaların olacağını söyledi.

Toplantı, vatandaşların taleplerinin dinlenmesinin ardından son buldu.

kaymakam-yildirim-sorunlari-dinledi--(1).jpg

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme