Kaymakam Türkmenoğlu'ndan iade-i ziyaret

Ayvacık Kaymakamı Furkan Taha Türkmenoğlu, Haber Expres Gazetesi'ne iade-i ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz aylarda Ayvacık Kaymakamlığı görevine atanan Furkan Taha Türkmenoğlu, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Kaymakam Türkmenoğlu, Çarşamba ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Haber Expres Gazetesi’ne ziyarette bulunarak İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ile sohbette bulundu.
 

Genç Kaymakam Türkmenoğlu, gazete yönetimi ve Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği yönetiminin ziyaretlerinden dolayı iade-i ziyarette bulunmak istediğini belirterek, bir süre güncel konulara ilişkin sohbette bulundu.

Kaymakam Türkmenoğlu’na gerçekleştirdikleri ziyaret vesilesiyle teşekkürlerini sunan Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

İade-i ziyaret, karşılıklı sohbet sonrası son buldu.

HABER: Nurhan GÜZEL – Berat GONCA

32-006.jpg

513213241-001.jpg

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme