KAYMAK, “HİZMET ADAMIYIM!”

KAYMAK, “HİZMET ADAMIYIM!”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına başvuru yapan eski Samsun Valisi Osman Kaymak, seçim çalışmaları çerçevesinde Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti ve Haber Expres Gazetesini ziyaret etti

21 Haziran 2017’de göreve başladığı Samsun Valiliği görevini 9 Haziran 2020 yılına kadar sürdürmüş ve daha sonra yayımlanan Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği görevine atanan eski Samsun Valisi Osman Kaymak, 2024 yerel seçimlerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Samsun büyükşehir belediye Başkan adaylığı için çalışmalarını ilçeleri gezerek sürdüren Kaymak, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, ülke ve ilçe gündemine dair konular ele alınırken 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere aday adaylığı hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

kaymak.jpg
“Sorun çözen ve saha adamıyım”
Ziyarette düşünce ve çalışmaları hakkında düşüncelerini dile getiren ve Büyükşehir aday adaylığı hakkında açıklama yapan Kaymak, “Ortalama 3 yıl Samsun’da görev yaptım. Bu süreçte Samsun’u kendi memleketim gibi görerek çalışmalarımı sürdürdüm. Şimdi ise daha güzel çalışmalara imza atmak için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunda bulundum. Çünkü biliyorum ki sorun çözen adamım, saha adamıyım. Samsun’ a hizmetleri daha ileri götürmek için ve heyecan ve istekle çalışmak için aday adayı oldum. Bu yolda icazeti önce halkımızdan istiyorum. Samsunlular yani Samsun halkı istedi geldim. Bu güne kadar yaptıklarım ve halkın istekleri ortadadır. Mülakatlar ve anketlerin yanı sıra Smasun genelinde ki sevgi ve istek önemlidir. Bu saatten sonra bizler aday gibi çalışmaya devam edeceğiz. Ancak sonunda karar verecek olan Ankara’dır. Ankara onaylamazsa yapacak bir şey yok. Hepsine saygılıyım. Sonucu karar verenler düşünecektir” dedi.

Uygun görülür aday yapılır ve akabinde seçildiği takdirde ilk beş yıl içinde yapacağı gelecek için yatırım ve hizmetleri görüp kalıp kalmayacağıma halkımız karar verecek. Yani hedefim ve amacım 5 yıl için. Hizmet için hazırız, kararlıyız ve en önemlisi koltuğa yapışıp kalmayacağız. Hedefimizde 10 – 20 sene kalmak gibi yapışmak kalmak gibi bir düşünce asla ve kata yok. O nedenle diyoruz ki hizmeti iyi yapar sevilir desteklenirsek ve halkımız isterse devam ederiz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hakkı olan kazansın. Samsun her şeyin en iyisine layık.” ifadelerini kullandı.

Başkan Şeker’e görevinde başarılar dileyen Kaymak, “Sizlerle de Samsun’da olduğum süre içerisinde güzel çalıştık. Basın tarafsız olduğu sürece, her şeyi en doğru aktaran mecradır. Sizlere de çalışma hayatınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” Şeklinde konuştu. Başkan Şeker, Vali Kaymak’a bu nazik ziyaretlerinde ötürü teşekkür ederek, aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek Samsun için kim güzel çalışmalara imza atacaksa o ismin seçilmesinden yana olduğunu belirtti.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber