Kayıp Alzheimer hastası için ekipler seferber

Samsun'un Alaçam ilçesinde yaşayan Alzheimer hastası 55 yaşındaki Vedat Ceylan, dün sabah erken saatlerde evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. 55 yaşındaki Ceylan, her yerde aranıyor.

Samsun'un Alaçam İlçesinde yaşayan Alzheimer hastası 55 yaşındaki Vedat Ceylan dün evinden çıktıktan sonra geri dönemedi. Ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan Ceylan için polis, jandarma, AFAD, zabıta ve sivil toplum kuruluşları arama-kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Yenicami Mahallesi’ndeki evinden ayrılan Vedat Ceylan, en son Karşıyaka mevkisinde elinde kırmızı şişme mont ile görülmüş. Ailesi, yaşlı adamın hafıza kaybı nedeniyle yönünü kaybedebileceği ve tehlikeli durumlarla karşılaşabileceği konusunda yetkililerden yardım istedi.

Arama çalışmaları devam ederken, bölgedeki vatandaşlardan da duyarlı olmaları ve Ceylan’ı görenlerin 112’ye haber vermeleri istendi.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme