Karanfil yorulmadan çalışmalarını sürdürüyor
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Aslan Karanfil, günde 2-4 saatlik uykuyla seçim gezilerini sürdürüyor.
Günün en az 16 saatini seçim çalışmaları için ayıran Karanfil uyumadan, yorulmadan çalışmalarına devam ediyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili Adayı Aslan Karanfil esnaf ve köy ziyaretleri için Bafra'ya gitti. Bafra ilçesinde esnaflardan ve vatandaşlardan destek isteyen Karanfil, önce Çaycılar Sokak, Alaçam Caddesi, Samsun Caddesi ve Terminal civarında esnafları bir bir ziyaret etti. Ardından 4 ve 5 nolu dolmuş hatlarına, Şafak Petrol'e ve damperli taşıyıcılar kooperatifine nokta ziyareti yaptı. Karanfil, Bafra programını Türk Köyü, Kuşluğan, Terzili, Kamberli ve İlyaslı köylerini, ziyaret ederek tamamladı.
Gittiği her yerde ilgiyle dinlenen Aslan Karanfil, köylülerden destek sözü aldı. Genel Sekreterliği görevi dolayısıyla kırsalda yaşanan tüm sorunları bilen Karanfil, köylerde yaşanan eksikliklerle ilgili tüm çalışmaların yapıldığını ve bu çalışmaların mutlaka en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.
Karanfil sabah 09:00 saatlerinde başladığı ziyaretlerini gece 23:30'a kadar sürdürdü. Programın tamamlanmasının ardından Bafra'dan ayrılan Karanfil'in, yarın Ladik ilçesinde çalışmalarına devam edeceği bildirildi.
WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!