Kalpar, Çarşamba'da
Samsunspor antrenörü Hüseyin Kalpar Çarşamba'da önce esnafları sonra Çarşambaspor kulübünü ziyaret ederek BAL Liginin son maçında 3. lig için hayırlı olsun temennilerini iletti
‘Kalpar önce Özakkaya’ya geldi’
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, takımının liderliği ve son dönemde ki performansından memnun ve İlçeleri ziyaretlere başladı. Çarşamba’ya gelen Kalpar, İlçeye ilk gelişinde Özakkaya cafede öğle yemeğinde Çarşamba pidesi yedikten sonra Çarşamba Belediyesi Adapark Çarşambaspor tesislerine geçerek burada futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle bir araya geldi. Kalpar, tesislerde Çarşambaspor ve Çarşamba’nın tarihi hakkında bilgiler aldı.
‘İnanıyorum ki 3. Lige çıkacaksınız’
Çarşambaspor’un BAL liginde büyük işler başardığını söyleyen Kalpar, Çarşambaspor taraftarlarının yıllardır özlemini çektikleri 3. Lige çıkmaları konusunda başarılar diledi. Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar’ a Çarşamba spor Kulüp Başkanı Ahmet Yılmaz ve As başkan Esat Akkaya Çarşambaspor’ un renklerini taşıyan kaşkol hediye ettiler. Çarşambaspor kaşkolünü boynuna takan Kalpar, “İnanıyorum ki Çarşambaspor 3. Lige çıkacaktır. Çarşamba’nın 3. Ligde olması Samsun’a ve Samsun halkına mutluluk verir” dedi.
‘Sokaklarda ki bayraklar duygulandırdı’
Samsun Teknik Direktörlüğü boyunca Çarşamba’ya ilk defa geldiğini dile getiren Kalpar; “Daha önceki yıllarda futbol oynadığım dönemlerde Samsun Ordu Karayolundan çok gidip gelirdim. Ancak, şehir merkezine hiç uğramamıştım. Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Çarşamba sokaklarını dolaşırken sokaklarda ve caddelerde gördüğüm iki takımın bayrakları beni çok etkiledi ve duygulandırdı. Bu demektir ki, hem Çarşambaspor hem de Samsunspor bu işe inanmış Şampiyonluğa susamış bir şehir görüntüsü içerisindeler”.
‘Şehir 3. lige inanmış’
Çarşambaspor BAL Liginde artık işi bitirmiş gibi. Hafta sonu oynayacağı zorlu son 90 dakika kendilerini bekliyor sözleri ile devam eden Kalpar; Bu şehir ve bu camia artık 3. lige inanmış. Bu inancı hiçbir güç Şampiyon olmasına engel olamaz. Hafta sonu oynayacağınız final maçında sizlere başarılar diliyorum. Amasya’dan Çarşambaspor’un şampiyon olarak dönecek” diyen tecrübeli Teknik adam Kalpar, “Samsunspor’da adım adım Şampiyonluğa ilerliyor. Daha önümüzde oynayacağımız zorlu maçlar var. Bu zorlu maçlardan başarı ile çıkacak güçteyiz. Şehir inanmış bizde inanıyoruz. Samsunspor’u sahada geziyor diye eleştirenler şimdi koşuyor diyor. Buda bizi memnun ediyor. Herkesimden bu noktada destek bekliyoruz. Çarşambaspor Kulüp Başkanı Ahmet Yılmaz ve As Başkan Esat Akkaya, Teknik Sorumlu İbrahim Hancı ve futbolculara BAL Liginde geçirdikleri başarılı sezondan dolayı kendilerini kutladıklarını belirterek, başarılar dilediklerini belirtti.
‘Çarşambaspor oyuncularına başarılar diledi’
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar’ ın Çarşamba ilçe esnafları ve Çarşambaspor tesislerini ziyaretinde Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşambaspor Kulüp Başkanı Ahmet Yılmaz, Eski Çarşambaspor Kulüp Başkanı Cemil Tüysüz, Takım As başkanı Esat Akkaya ve yöneticiler katıldılar. Kalpar ziyareti sonrasında Yeşil beyazlı takım oyuncularını tek tek ziyaret ederek Amasya’ da ki son maç öncesinde hepsini tebrik ederek başarılar diledi.
Nevzat AKKAYA- Ünal DALDAL- Emrah AKAR
Bakmadan Geçme