Kabotaj Bayramının 85.Yıldönümü

Samsun'da Kabotaj Bayramı'nın 85. yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, denize çiçek bırakıldı.

Kabotaj Bayramı'nın 85. yıldönümü kutlamaları Samsun'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Vali Vekili Hasan Özhan, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ömer Bayraklıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Alan, Denizcilik Müsteşarlığı Samsun Bölge Müdürü Süleyman Uzun Çakmak ve ilgili kamu kuruluşları Atatürk Anıtı'na çelek sundu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan, Denizcilik Müsteşarlığı Samsun Bölge Müdürü Süleyman Uzunçakmak, misyonlarının milli menfaatler doğrultusunda ülkenin denizcilikle ilgili hedef ve politikalarını belirlemek, uluslararası rekabet gücünü artırmak için tedbirler almak olduğunu söyledi.
Son yıllarda denizcilik alanında önemli gelişmelerin yaşandığını belirten Uzunçakmak, "Denizcilik ülkemiz için bir gün değil her gün hatırlanmalıdır. Bakanlık düzeyinde yapılan yoğun çalışmalar neticesinde uluslar arası alanda önemli başarılar elde edilmiştir. Ulus olarak denizlerimizin bizlere atalarımızdan kalan doğal zenginliğimiz olduğunu bizden sonra gelecek nesillere her yönüyle koruyarak devretmemiz gereken yegane ata mirasımız olduğunu unutmamalıyız" dedi.
Daha sonra protokol yoluna yürüyerek gidilerek Tütün İskelesi'nden denize çiçek bırakıldı.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme