İşçilikten Patronluğa uzandı

İşçilikten Patronluğa uzandı
Çarşamba İlçesinde 18 yıl önce evlere tüp taşıyıcılığı üzerine işçi olarak başlayan Mehmet Öztürk daha sonra iş yeri kapanınca kendi iş yerini kurarak hem işçi hem patron oldu. Çarşamba'lıların sevdiği tüpçü Mehmet, azim ve dürüstlükle aşılmayacak hiç bi

Çarşamba İlçesi Sarıcalı Mahallesi Eski tren yolu tabir edilen ve Yeni Samsun yolu olarak hizmete açılan yol üzerin de Tüp Bayisi olarak yeni iş yerine taşınan Mehmet Öztürk, ilçe de herkesin sevdiği ve güvendiği isim olarak dikkat çekiyor. 18 yıl önce hayata geçtiğimiz aylarda vefat eden Çarşamba'nın sevilen esnaflarından Semizoğlu A.Ş'nin sahibi Mahmut Semizoğlu'nun yanın da tüp taşıyıcısı olarak işe başladığını belirtti.

 Uzun süre Rahmetli Mahmut Semizoğlu'nun yanında çalıştıktan sonra iş yeri değişince mecburen 2010 yılında başka yerde iş aramak ihtiyacı duydum. O günlerde gittiğim bazı esnaflar benim bayilik yapamayacağımı iddia ederek alaycı şekilde davranınca ben de kendi yolumu çizdim diyen Mehmet Öztürk, "O zaman kendi iş yerimi kurdum. Eski çalıştığım firmadan bayilik istedim vermediler. Şimdi ki kurumumun Genel Müdürü Koray beyle irtibata geçtim ve Çarşamba bayiliğini alarak işime bismillah diyerek başladım" ifadeleri ile şöyle devam etti.

Öztürk, "Çarşamba' da şimdi ki firmam ile çalıştıktan sonra bu defa Firmanın sahibi sayın İbrahim Demirören beni çağırdı ve yanına giderek görüştüm. Görüşme esnasında başarılı çalışmalarımı duyduğunu belirttikten sonra ellerine bakabilir miyim dedi. Ellerimi açıp gösterdiğim de ellerimde ki tüp ve nasır izlerini gördüğü zaman bana gerçekten çalışkan birisin dedi. Sonra da ne zaman ne gerekiyorsa, her ihtiyacını karşılayacağız yeter ki böyle devam et dedi ve gönderdi. Bu güne kadar da sağ olsun her isteğimizi geri çevirmedi ve yerine getirdi getiriyor Allah ondan razı olsun, başımızdan eksik etmesin. Ondan sonra bana iş vermeyen firma yüksek fiyatla bana iş teklifinde bulundu ama bu defa da ben kabul etmedim" diyerek devam etti.

20170515_141721_4.jpg20170515_140749.jpg

İlçemize doğal gaz geldi ama bizim sektörümüze % 10-15oranında etkisi oldu ama çok fazla etki yapmadı. Çünkü biz şehir merkezinden çok kırsal kesim ve doğal gaz olmayan alanlara özellikle de evlere servis yaparak bu gün 100- 1500 aboneye hizmet veriyoruz. Çok şükür tüm abonelerim de bizlerden memnun. Biz bir aile gibi olduk. Onlar bize güveniyor bizler de onlara güvenerek kaliteli hizmetten ödün vermeden mücadelemizi sürdürüyoruz. Şimdi de yeni yerimiz de daha büyük bir alanda her türlü imkanlarımızla hizmet vermeyi sürdürmeye devam edeceğiz inşallah" dedi.

Tüp haricin de evlerde kullanılacak tüp'le alakalı her türlü yedek malzeme, ev ocakları damacana su, pet şişe su, bardak gibi malzemeleri de müşterilerine ulaştırdığını belirten Öztürk, "Yıllardır eşimle birlikte müşterilerimize en iyi ve en kaliteli hizmet için mücadele ediyoruz. Burası adeta bizim ikinci değil ilk evimiz gibi oldu. Gece gündüz demeden müşterilerimizin memnuniyeti için çalışıyoruz. Bize müşterilerimizin gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyor onlara layık olmak için aynı şekilde hizmetimizi sürdürmeye çalışacağımızın bilinmesini isterim" diyerek açıklamasını şöyle tamamladı.

Mehmet Öztürk, ben iş yerim de hem patron hem işçi gibi çalışıyorum. Azim ettikten sonra, mücadeleden vazgeçmeden kaliteli, dürüst çalışarak emek verdiğiniz sürece kazanmamanız için hiç bir neden yok. Şükür biz yıllardır bunu becerdik. Bunları yaparken elbette ki kaliteli bir kurumla çalışmanın garantisi var arkamızda. Türkiye'nin sayılı firmalarından birisi ile çalışmanın rahat ve huzurunu yaşıyor ve müşterilerimize de bunu hissettirmeye çalışıyoruz. Allah utandırmasın" ifadeleri ile açıklamasını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber