- Haberler
- Yerel Haber
- İlkumut'ta öğrencilerin sertifika mutluluğu!
İlkumut'ta öğrencilerin sertifika mutluluğu!
İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çarşamba Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile kurum öğrencilerine sosyal gelişimine katkı sağlaması hedefiyle gerçekleştirilen giyim ve kuaförlük kursunu tamamlayan öğrencilere sertifika verildi.
İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çarşamba Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile kurum öğrencilerine mesleki ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, kurumda açılan Kadın Giyim ve Kuaförlük kurslarını başarı ile bitiren öğrencilere Kurum Sahibi Ahmet Yılmaz ve kurs hocaları Ezgi Naldemir, Nurgül Alver tarafından sertifikaları teslim edildi.
Velilerin de katıldığı sertifika töreninde duygusal anlar yaşandı. Aileler çocukları için kurumun mesleki eğitimlerine de katkı sağlamalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
HABER MERKEZİ