İlkadım'da 19 park kamera ve modern sistemlerle donatılıyor

İlkadım Belediyesi, çocukların ve ailelerin huzuru için başlattığı 'Güvenli Parklar' projesini sürdürüyor. 8 parkın güvenlik kameraları Samsun Emniyeti'ne entegre edilirken, 11 parkın daha modernizasyonu için süreç başladı.


Samsun’un İlkadım Belediyesi, çocukların güvenle oyun oynayabilmesi ve ailelerin huzurla vakit geçirebilmesi amacıyla yürüttüğü "Güvenli Parklar" projesine devam ediyor. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz öncülüğünde sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçedeki 19 parkın güvenlik, konfor ve kullanım kalitesi artırılıyor.

Proje kapsamında parklardaki güvenlik kameralarının yanı sıra aydınlatma sistemleri baştan aşağı yenileniyor; yıpranan oyun alanları ile park mobilyalarının bakım ve onarımları titizlikle gerçekleştiriliyor.


Kameralar Doğrudan Samsun Emniyeti'ne Entegre Edildi

Çalışmaların ilk etabında belirlenen 8 park modern güvenlik kameralarıyla donatılarak altyapı kurulumları tamamlandı. Kurulan bu kameralar, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nün güvenlik sistemine entegre edilerek parklar 7/24 izlenebilir hale getirildi. İlk etapta güvenliği artırılan parklar şunlar oldu, Hastanebaşı Parkı, 30 Ağustos Parkı, Reşadiye Parkı, Fatih Parkı, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, Şehit Gökhan Bayram Parkı, Yıldıray Çınar Parkı, Yeni Gazi Parkı.

 

11 Park İçin İhale Süreci Başladı

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, çocukların güvenliği ve ailelerin huzurunun öncelikleri olduğunu belirterek projenin ikinci etabında, "Çocuklarımızın güvenli ve huzurlu şekilde oyun oynayabilmeleri, ailelerimizin ise gönül rahatlığıyla vakit geçirebilmeleri için projemizi hayata geçirdik. İlk etapta 8 parkımızı emniyet sistemine entegre kameralar, yenilenen aydınlatmalar ve bakımlarla güvenli hale getirdik. İlçemizde 11 parkımızı daha proje kapsamına alıyoruz. İhale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte bu alanları da modern, konforlu, erişilebilir ve tam güvenli hale getireceğiz” dedi.
 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!