İKİ KOMŞU İLÇE TEK KÖPRÜDE BULUŞUYOR

Ayvacık ile Akkuş'u birbirine bağlayacak olan köprü projesi için ortak saha incelemesi yapıldı

Samsun’un Ayvacık ilçesi ile Ordu’nun Akkuş ilçesini birbirine bağlayacak olan köprü projesi için saha incelemesi gerçekleştirildi. Kapaklık Mahallesi ile Akkuş ilçesine bağlı Çökek Mahallesi arasında yapılması planlanan köprünün geçeceği güzergâhta teknik bir değerlendirme yapıldı.

3ffc3722-ed52-4996-9c09-43f8481c42aa.jpg

BAŞKANLAR İNCELEMEDE BULUNDU

Bölgede yapılan incelemeye Ordu Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Tokat Erbaa Gökal Belediye Başkanı Muhittin Hünerci ve Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan katıldı. Yerinde yapılan gözlemler ve değerlendirmeler sonrası projenin teknik detayları ele alındı.

MESAFE KISALACAK

İki komşu ilçeyi birbirine bağlayacak olan bu ulaşım yatırımıyla birlikte, Ayvacık ile Akkuş arasındaki mesafenin önemli ölçüde kısalması ve vatandaşların seyahat süresinde ciddi bir tasarruf sağlaması hedefleniyor.

b1bd9310-a2da-4f5f-95a2-ffcbcab90ca5.jpg

Projenin hayata geçmesiyle bölgedeki sosyal ve ekonomik etkileşimin artması ve kırsal kalkınmaya katkı sunması bekleniyor

whatsapp-image-2025-04-29-at-18-45-57.jpeg

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme