HEYELAN BÖLGESİNDE İNCELEME 

Ayvacık İlçesi Meşelidüz Mahallesi yolunda geçtiğimiz günlerde meydana gelen heyelan sonrası Samsun Valisi Osman Kaymak, bölgeyi ziyaretinde incelemelerde bulundu

Geçtiğimiz günlerde Ayvacık- Çarşamba Karayolu’nun yapımı esnasında oluştuğu iddia edilen heyelan nedeniyle Meşelidüz Mahallesi yolunun geçici olarak trafiğe kapanmıştı. İlçeyi Samsun'a bağlayan tek yol olan ve geniş güvenlik önlemlerinin alındığı heyelan bölgesinde Samsun Valisi Osman Kaymak beraberindekilerle birlikte incelemelerde bulundu.

Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü Murat Gönenli, Ayvacık Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun ve Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı ile birlikte heyelan bölgesinde incelemelerde bulunan Samsun Valisi Osman Kaymak, alınan tedbirler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

HABER: Nuri ŞEKER – Nevzat AKKAYA

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme