• Haberler
  • Güncel
  • Havza'da 8 kurum yeni hükümet konağında hizmete başladı

Havza'da 8 kurum yeni hükümet konağında hizmete başladı

Samsun'un Havza ilçesinde yapımı tamamlanan yeni hükümet konağında hizmet verecek 8 kurumun tefrişat ve taşınma işlemleri tamamlandı.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, yaptığı açıklamada yeni hükümet konağında tüm hazırlıkların sona erdiğini belirtti.

Ayvat, yeni binada Havza Kaymakamlığı, Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü, Milli Emlak Servisi, Tapu Müdürlüğü, Havza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Vergi Dairesi ile Havza İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün hizmet vermeye başladığını ifade etti.

Havza'da 8 kurum yeni hükümet konağında hizmete başladı

Tüm kurumların taşınma sürecini tamamladığını aktaran Ayvat, "Sekiz kurumumuz da taşınma işlemlerinin ardından yeni hizmet binamızda hizmetlerine başladı. Bu sayede vatandaşlarımız birçok işlemini tek yerden hızlı şekilde alabilecek." dedi.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!