Genç: 'AK Parti Türkiye'nin geleceği'

Başkan Genç, 'AK Parti iktidarı döneminde Samsun'a yatırım yağdı ve yağmaya devam ediyor. Bu istikrarın sürmesi için 12 Haziran seçimlerinde millete büyük görev düşüyor' dedi.

 

 
Siyaseti halka hizmet aracı olarak kullanan AK Parti'nin Ülkeyi her alanda kalkındırdığını söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti iktidarı döneminde Samsun'a yatırım yağdı ve yağmaya devam ediyor. Bu istikrarın sürmesi için 12 Haziran seçimlerinde millete büyük görev düşüyor" dedi. 
 
Samsun'da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti, İlçe, belde, köy ve bucak demeden halkın ayağına giderek İktidarın icraatlarını anlatıyor. AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı'nın Ömürevleri mahallesinde düzenlemiş olduğu toplantıya katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Akif Çağatay Kılıç'la birlikte vatandaşlarla biraraya geldi. 
 
İstirar ve güven ortamı sürmeli 
 
AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli ve partililerinde yer aldığı toplantıda Türkiye'nin bugüne kadar istikrarla ve güvenle büyüdüğünü söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bugün de istikrar sürsün, Türkiye büyüsün istiyoruz. Gerek içeride, gerekse uluslararası camiada gerçekten Türkiye'mizi, ülkemizi çok farklı bir yere taşıyan iktidarımız, 8.5 yılda hayal bile edilemeyen projeleri hayata geçirerek Türkiye'ye adeta çağ atlattı. Ülkemizde yaşanan bu değişimin ve gelişimin en güzel örneklerini şehrimize yapılan yatırımlar göstermekte" diye konuştu. 
 
WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme