Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Gelecek olan isim teşkilatın mı, birilerinin mi adamı olacak?

Gelecek olan isim teşkilatın mı, birilerinin mi adamı olacak?

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç'in görevden alınma konusu gündemde ki yerini koruyor. Çekiç'ten boşaltılan koltuğa ise Hasan Öneği adının ön plana çıkması dikkatle izleniyor. İyi kötü yorumunu partililere bırakalım bizi fazla ilgilendirmiyor.

Ama bu arada 30 Mart yerel seçimleri sonrasında sizinle görüşeceğiz diyen Muhalefet parti yöneticilerinin görüşmelerini biz beklerken;  Bazı partililer (muhalefet ve iktidar) neden muhalefette ki CHP ve MHP ilçe teşkilatlarını yazmıyorsun diye soruyorlar. Bizim cevap hazır: 30 Marttan sonra bizimle görüşeceklerdi bekliyoruz. Hala bekliyoruz. Sabırla ama...

MHP de ki gelişmeler dikkat çekici. Duyumlarıma göre  (gerçi iki muhalefetin başkanları da atama ile) özellikle MHP ilçe başkanlığı için bazıları kolları sıvamışlar bile. MHP İlçe Başkanlığı için Eski İlçe Başkanlarından Adem Uzal ve Metin Çiçek isimleri gündem de sıcak tutuluyor. Üçüncü isim olarak ise Hayrullah Karaca adı söyleniyor. Taban bu üç isim arasında tercihini yavaş yavaş yapıyor ama İl Başkanı Şaban Kılıç'ın önce rahatsızlanması ve akabinde sessiz kalması akıllarda soru işaretleri de oluşturmuyor değil hani. O ilçe başkanını değiştireceğiz de demiyor değiştirmeyeceğiz de.

Çünkü kendisinin de görevden alınması gündem de konuşulurken şimdilik kalp rahatsızlığı nedeni ile kimse dedikodudan ileriye götüremiyor konuyu. Ama Çarşamba MHP ilçe teşkilatı ve partililer harıl harıl çalışıyor. Değişim için ama sanırım zor olacak.

CHP ye gelince İlçe Başkanı Süleyman Bilici partililerce seviliyor. Gerçi kimse de ben adayım veya ben ilçe başkanı olmak istiyorum da demiyor hani. Bence Bilici ile yola devam etmeli CHP liler. Çünkü başka türlü parti içi bu şekilde sessiz sedasız kalmayacaktır. Peki Bilici'nin karşısında çalışma yok mu?.Elbette Ki Var Ama Şimdilik Sessiz Ve Derin Çalışıyorlar.

Her neyse MHP ve CHP de işler bu halde iken AK Partide durum ne olur diyenler...

Şimdilik Hasan Öneği, Taner Özden, Cihangir Özakçaylı ön planda.

Enteresan soru dün geldi. Neden o kadar isim arasında biz de yokuz diye soranlara inat bazı telefonlar neden Mustafa Akkuş adını yazmadın dedi. O teşkilat içinde her dengeyi iki koruyan kollayan isim ve teşkilatçılığı da herkesçe biliniyor. Genel Merkez de Alev Dedegil ve Süleyman Soylu ile bire bir ilişkileri bulunan ve her ikisinin de sevdiği, tanıdığı ve güvendiği isim. Mustafa Akkuş neden başkan olmasın neden onun adını yazmadın?

Parti içinde ki paralelcilerle en iyi mücadele eden isim Akkuş'ken neden Mustafa Akkuş'u İl Başkanı Fuat Köktaş aklına getirmiyor, partililer gündeme getirmiyor diyerek sitem ettiler. Biz elçiyiz, elçiye zeval olmaz. Sevgili İl Başkanı Köktaş, Genel Merkezde görevli  Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Alev Dedegil ve Teşkilat Başkanı Sayın Süleyman Soylu' ya açık çağrım...

Mustafa Akkuş'u İlçe Başkanlığında düşünmüyor musunuz?. Neden düşünmüyorsunuz?  Bakalım kime yakın isim bulup yollayacaksınız ve ömrü ne kadar olacak.

İlla ki Belediye Başkanının veya İl Başkanının en iyi adamımı olmalı İlçe Başkanınız yoksa Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan'a, Genel Merkeze, Teşkilata yakın ve teşkilatını seven birisini mi tercih edeceksiniz. Bekliyoruz efendim.

Gelecek isim ya birilerinin adamı ya da teşkilatın adamı olacak. Siz hangisini göndereceksiniz partililer merakla bekliyor muş. Bizden iletmesi...

AK Parti durulmuyor karışıyor bilmiş olun

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR