• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray, Jhon Duran transferinde sona yaklaştı

Galatasaray, Jhon Duran transferinde sona yaklaştı

Galatasaray'ın, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Kolombiyalı santrfor Jhon Duran ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Süper Ligde dört sene üst üste şampiyonluk elde eden Galatasaray, beşinci şampiyonluk için çalışmalata başladı. Sarı kırmızılı ekip, bonservisi Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da bulunan 22 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için önemli mesafe aldığı öne sürüldü.

Anlaşma sağlandığı iddia edildi

Gazeteci Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Galatasaray yönetimi ile Jhon Duran arasında yıllık 4 milyon avro garanti ücret karşılığında anlaşma sağlandı. Transferin, Al Nassr ile yapılan görüşmeler doğrultusunda 1 sezonluk bedelsiz kiralama formülüyle gerçekleşmesinin planlandığı ifade edildi.

Resmi açıklama bekleniyor

Transfer sürecinin, teknik direktör Okan Buruk ile kulüp başkanı Dursun Özbek'in onayı doğrultusunda yürütüldüğü, resmi açıklamanın ise temmuz ayının ilk haftasında yapılmasının beklendiği kaydedildi.

İcardi'den bağımsız planlama

Öte yandan Galatasaray'ın bu transferi, Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin takımdaki geleceğinden bağımsız olarak değerlendirdiği belirtildi.

 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Özel Haber