Federasyondan Samsunspor'a ziyaret

TTF ve ASKF Samsun temsilcileri Samsunspor'u ziyaret ederek, 1. ligde başarı temennisinde bulundu

 
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Şener Aydın ile İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Samsunspor Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz'ı ziyaret etti. 
 
Nuri Asan Tesisleri'ndeki yönetim binasında gerçekleşen ziyarete TFF ve ASKF yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Sohbet ortamında geçen görüşmede TFF ve ASKF yöneticileri Başkan Yılmaz'a, Samsunspor'un 5 yıl aradan sonra yükseldiği Spor Toto Süper Lig'de başarılı olması temennisinde bulundu. 
 
Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz da TFF ve ASKF'nin yöneticilerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Samsunspor'un Süper Lig'i sergileyeceği futbol ile renklendireceğini, bu amaç doğrultusunda teknik ekibin transfer konusunda titiz bir çalışma gösterdiğini söyledi. 
 
WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme