Evde uyuyakaldı, ekipleri alarma geçirdi

Kırklareli'nde kendisine ulaşamayan oğlunun ihbarı üzerine ekiplerin eve gittiği Murat Güler, yaklaşık 45-50 dakikalık çabanın ardından uyandırıldı. İlaç nedeniyle derin uykuya daldığını söyleyen Güler, ekipleri karşısında görünce şaşkına döndü.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi 53. Sokak’ta meydana geldi. İşten çıktıktan sonra eve gelen 21 yaşındaki Andaç Güler, babası Murat Güler’in kapıyı açmaması üzerine endişelendi. Kapıyı çalan, seslenen ve telefonla arayan Güler, yanıt alamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı.

İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Evde uyuyakaldı, ekipleri alarma geçirdi

Ekipler dakikalarca uyandırmaya çalıştı

Ekipler, evde bulunan Murat Güler’i yaklaşık 45-50 dakika boyunca uyandırmaya çalıştı. Tüm çabalara rağmen yanıt alınamayınca ekipler kapıyı açarak içeri girdi.

Ekipler, Güler’i televizyon karşısında uyurken buldu. Yapılan kontrollerde herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı belirlendi.

Babasıyla ilgili yaşadıklarından dolayı büyük panik yaşadığını belirten Andaç Güler, kapıyı polis ve itfaiye ekiplerinin açtığını ve babasını sağlıklı şekilde buldukları için rahatladıklarını söyledi.

Evde uyuyakaldı, ekipleri alarma geçirdi

İlacın etkisiyle uyuduğunu söyledi

Televizyon izlerken uyuya kaldığını anlatan Murat Güler, kullandığı ilacın yan etkisi nedeniyle derin bir uykuya dalmış olabileceğini belirtti.

Son bir haftadır üzerinde sersemlik olduğunu söyleyen Güler, normalde alarmları dahi duyduğunu ancak bu kez yaklaşık 40-50 dakika boyunca hiçbir şeyi fark etmediğini ifade etti.

Gözlerini açtığında karşısında oğlunu, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini gördüğünü anlatan Güler, yaşananları ilk anda anlayamadığını söyledi.

Güler, yaşadığı şaşkınlığı ise şu sözlerle anlattı: İnanın, bıraksanız hala uyurum.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!