• Haberler
  • Spor
  • Eskrimde Dünya Kupası heyecanı Samsun'da yaşanacak

Eskrimde Dünya Kupası heyecanı Samsun'da yaşanacak

Eskrimde Yıldızlar ve Gençler Flöre Dünya Kupası, 24-27 Eylül tarihlerinde Samsun'un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Dev organizasyonda 52 ülkeden 606 sporcu piste çıkacak.

Türkiye Eskrim Federasyonunun açıklamasına göre, uluslararası eskrim takviminin önemli organizasyonlarından biri olan Yıldızlar ve Gençler Flöre Dünya Kupası'na Samsun ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24-27 Eylül tarihlerinde İlkadım Okçuluk Salonu'nda düzenlenecek olan turnuva, dünya çapından genç yetenekleri kılıçlarının gölgesinde bir araya getirecek.

Yıldız ve genç kategorilerinde kıyasıya rekabet

Uluslararası arenada büyük prestije sahip olan şampiyonada sporcular; yıldız erkekler, genç erkekler, yıldız kadınlar ve genç kadınlar flöre kategorilerinde madalya arayacak. Toplam 52 ülkeden 606 sporcunun katılımıyla geniş çaplı bir spor şölenine sahne olacak organizasyonda, geleceğin eskrim yıldızları kıyasıya bir mücadele verecek.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!