Engelli Sporculardan İl Müdürlüğümüze ziyaret
28 Nisan - 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Hatayda yapılan Bedensel Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonasında Samsun ilini temsil eden Ekpress Engelliler Spor Kulübü ve Amisos55 Engelliler Spor Kulübü şampiyona sonunda 1 altın, 3 gümüş, 1 bronz olmak üz
Şampiyonada Çift Erkekler kategorisinde Mustafa Tuncel birincilik, Tek Bayanlar katerogisinde Selma Kaya ikincilik, Tek Erkekler kategorisinde ve Çİft Erkekler kategorisinde Aslan Şahin üçüncülük ve ikincilik, Tek erkekler ve çift erkekler kategorisinde Mehmet Yaşar dördüncülük ve üçüncülükaldılar.
Hayri Kıyıcıoğlu ise BMV3 sınıfında Türkiye üçüncüsü oldu. Ziyaretin ardından başarılı sporculara ödüller takdim edildi ve Sporcular Spor Şube Müdürü Güven Özyurt İle birlikte İl Müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ayhan GONCA- Kenan GÜN
WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!