Emniyet Müdürü Üzdü

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde birinci sınıf emniyet müdürlüğü ve müfettişlik görevi yapan Gürkan Ateşli geçirdiği rahatsızlık sonucu sevenlerini üzdü.

Aslen Çarşambalı Emniyet Genel Müdürlüğü birinci sınıf emniyet müdürü ve Müfettişi Gürkan Ateşli, kısa süre yakalandığı rahatsızlık nedeni ile tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak hayata veda etti. Uzun yıllar başarılı görevlerde bulunan Ateşli’nin sevenleri ve Emniyet teşkilatını ve seven yakınlarını üzdü.

Ateşli’nin cenaze namazı yarın Öğle namazını müteakiben Rıdvanpaşa camiinde kılınacak cenaze namazı sonrasında Sefalı Şehir mezarlığında bulunan aile kabristanlığında defnedilecektir. Gürkan Ateşli’ye Allahtan rahmet dilerken ve kederli ailesine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme