EKREM İMAMOĞLU'NDAN SAMSUN'A DESTEK SÖZÜ

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu İle Görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, İstanbul’a gitti. Cevat Öncü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. İmamoğlu, Samsun’un kalkınması, kent insanının refahı için destek sözü verirken, Öncü de İBB ile Samsun’un gelişimi için iş birliği yapacaklarını söyledi.

26322.jpg

CEVAT ÖNCÜ PROJELERİNİ ANLATTI

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ikinci defa bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleştirilen görüşmede, Başkan İmamoğlu tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Öncü, Samsun’un sorunları ve bu sorunların çözümüne dair hazırladığı projeleri anlattı.

ekrem-imamoglundan-samsuna-destek-sozu-1.jpg

EKREM İMAMOĞLU SAMSUN İÇİN DESTEK SÖZÜ VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Samsun’un tarihi önemi olan bir kent olduğuna vurgu yaparak, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü’ye, Samsun’un kalkınması, kent insanının refahının artırılması için destek sözü verdi.

ÖNCÜ: SAMSUN’UN GELİŞİMİ İÇİN İŞ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ

Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cevat Öncü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tecrübelerinden faydalanmak istediklerini, Samsun'un gelişimi için iş birliği yapacaklarını ifade etti. Toplantının sonunda her iki taraf birbirlerine 31 Mart tarihinde yapılacak seçimler için başarı dileklerini iletti.

12315233233.jpg

HABER MERKEZİ

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme