EĞİTİM GELECEĞE EN BÜYÜK YATIRIMDIR

İlkadım Belediye Belediye Başkanı Necatttin Demirtaş, gelecek için en büyük yatırımın eğitim olduğunun altını çizerek eğitimin çağdaş toplum olmanın en temel unsurlarından biri olduğunu vurguladı.


 
lkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş, Başlayan yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
Demirtaş, mesaj
da yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla veli, öğrenci ve öğretmenlerin duyduğu heyecana ortak olduğunu belirterek, Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyet yolunda en büyük gücün bilgi olduğuna işaret etti.
 
Demirtaş, mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi:
 
"Kıymetli öğretmenlerimiz ve geleceğimiz olan öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitiminin genel hedefleri doğrultusunda ve en iyi şekilde yetiştirmekte olduğunuzdan hiç endişemiz yoktur. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şartlarda eğitim alması hepimizin ortak sorumluluğudur. Biz de İlkadım Belediyesi olarak eğitime destek konusunda büyük önem veriyoruz. Her yıl ülkemizde anlamı artarak kutlanan İlköğretim Haftası ile 2013-2014 eğitim-öğretim yılının İlçemize, Ülkemize hayırlı uğurlu ve başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyor; tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.
ın

 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme