Deveci Haber Expres'e konuştu

Deveci Haber Expres'e konuştu
Geçtiğimiz günlerde Atakum İlçe Belediye Başkanlığı işçilerin maaşını ödeyemediği iddiası kamuoyuna yansımıştı. Konuyla ilgili Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci gazetemize konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Samsun'un Atakum Belediyesi İşçilerin maaşlarını ödeyemediği hatta işçilerin bulunduğu sendika tarafından "Allah yardımcımız olsun" şeklinde işçilere mesaj gönderildiği iddia ediyordu. Biz de Haber Expres gazetesi olarak Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveciye ulaştık ve iddiaları sorduk. Deveci İller bankasından kaynaklı bir durum olduğunu ve başka yere para akıtmadıklarını para geldikçe işçilerin maaşını ödeyeceklerini söyledi.
"Seçime kadar böyle gidecek"
Bu işin büyük ihtimalle seçime kadar devam edeceğinin altını çizen Başkan Cemil Deveci "Bu ay iller bankasından gelen paramız az geldi. Neden az geldiğine ilişkin bir açıklama yapılmıyor. Bir de 31 Aralıkta biliyorsunuz, işçi ve memur maaşlarında artışlar oldu. Yaklaşık 30 milyon gibi artış oldu. 1 ayda peyder pey ödeyerek günlük gelirimizi topluyor, akşam ödüyoruz. Böyle bir kaç güne kadar bitireceğiz. Zaten şuanda herkese maaş ödedik ama eksik ödedik. Eksik ödediklerimizin maaşlarını da tamamlayacağız. Sonuçta biz de belediye gelirinden başka bir harcama yapmıyoruz. Sadece işçi ve memur maaşlarının ödemelerini yapıyoruz. Büyük bir ihtimalle de seçime kadar bu böyle gidecek. İktidarın her zaman ki yaptığın iş muhalif belediyeleri kısıtlamak. Kendinden olmayanı saymamak bu da ne yazık ki bundan kaynaklanıyor diyebilirim. Bazıları şunları söylüyor belediye başka şeyler yapıyor parayla halbuki alakası yok. İller bankası az verdi parayı, bizde belediye olarak mecburen işçilere az vermek zorunda kaldık. Maaş vermemezlik yapmadık. Eksik verdik. İnşallah o eksik maaşlarda tamamlanacak." şeklinde konuştu.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir