- Haberler
- Çarşamba Haber
- Destici'ye önemli ziyaret
Destici'ye önemli ziyaret
Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam, Ankara'da ki ziyaretlerinin bir durağı da Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici oldu.
Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Kuruluna katılmak amacıyla ilçeden Ankara’ya hareket eden Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri, genel kurul öncesinde diğer ziyaret programlarını gerçekleştirdiler.
Meclis Grup Toplantısı’na katıldılar Ziyaretlerinin bir durağı Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici olan, Başkan Musa Bala ve Başkan Ertan Sağlam, partinin meclis grup toplantısında ki basın açıklamasına katıldılar. Destici’nin hitabının ardından Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam, akabinde Genel Başkan Destici’yi makamında ziyaret ettiler. Sorunları ilettiler
Makamda gerçekleşen ziyarette Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve BBP Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam, şoför esnaflarının yaşadıkları güncel sorunları, akaryakıt fiyatlarında ki fahiş fiyat artışlarını ve kurdaki düzensizliğin oluşturduğu fiyat istikrarsızlığına değindiler. Sorunları ve çözüm önerilerini dinleyen Genel Başkan Mustafa Destici, ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkürlerini sundular. Ziyaret, karşılıklı bilgi alışverişi ve fotoğraf çekimi sonrasında son buldu.


HABER: Erol ŞEKER - Büşra KOCATAŞ