Destici’ye Çarşamba Ayakkabısı

Destici’ye Çarşamba Ayakkabısı
Büyük Birlik Partisi’nin gerçekleştirdiği Genel İstişare Kurulları Bilgilendirme Toplantısı Genel Başkan Mustafa Destici’nin katılımlarıyla gerçekleştirildi

Ankara’da TES-İŞ Sendikası Toplantı Salonu’nda düzenlenen Büyük Birlik Partisi Genel İstişare Kurulları Bilgilendirme Toplantısı, Genel Başkan Destici’nin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Genel Başkan Destici’nin Cumhur İttifakı ve gündeme dair birçok önemli açıklamalarda bulunduğu toplantıya partinin Çarşamba İlçe Teşkilatı da tam kadro olarak katılım sağladı.

destici’ye-carsamba-ayakkabisi-(3).jpg

Programda BBP olarak Cumhur İttifakı'nı doğru bulduklarını anlatan Destici, ilk günkü kararlılıklarının 24 Haziran seçimlerine kadar devam edeceğini, yeni sistemin Türkiye'de uygulamaya geçmesi sürecinde de yer alacaklarını kaydederek, “Bizim oyumuz, BBP'nin oyu cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekili seçimlerinde de Cumhur İttifakı'na ve AK Parti listelerinde, müşterek listede yer alacak olduğumuz için Cumhur İttifakı'na ve arkadaşlarımızın olduğu listeyedir.” Dedi.

Başkan Destici’nin konuşmasının ardından Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, Çarşamba’nın simgelerinden Yumurta Topuk ayakkabı ve 8 köşe kasketi Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’ye takdim etti. Kendisine verilen hediyeyi kabul eden Destici, Çarşamba ilçe teşkilatına teşekkürlerini sunarken, 8 köşe kasket ve yumurta topuk ayakkabı ile bir süre salondakileri selamladı.

destici’ye-carsamba-ayakkabisi-(1).jpg

GENEL SEKRETER TUNÇ’A FAALİYET RAPORU
Bu arada program öncesi Büyük Birlik Partisi Genel Sekreteri Üzeyir Tunç ile bir araya gelen Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, parti olarak ilçede gerçekleştirdikleri faaliyetleri rapor halinde sundular. Başkan Sağlam ve yönetimini çalışmalarından dolayı tebrik eden Genel Sekreter Tunç, BBP Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ve İlçe Teşkilatına başarı dileklerinde bulundu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber