Deprem Simülasyon Tırı 26 Şubat'ta Çarşamba'da

Afet farkındalığını artırmak amacıyla Samsun'da düzenlenen etkinlikler kapsamında, AFAD'ın deprem simülasyon tırı 26 Şubat 2026 tarihinde Çarşamba Kent Meydanı'nda vatandaşlarla buluşacak.

Samsun Valiliği ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından organize edilen etkinlikte, özel donanımlı deprem simülasyon tırı 26 Şubat 2026 tarihinde Çarşamba Kent Meydanı’nda olacak.

Deprem Simülasyon Tırı 26 Şubat'ta Çarşamba'da

Simülasyon tırı, gerçekçi bir deprem deneyimi yaşatarak katılımcılara deprem sırasında nasıl davranmaları gerektiğini uygulamalı olarak öğretiyor. Bu sayede hem öğrenciler hem de vatandaşlar deprem anında doğru hareket etmeyi öğrenerek, olası afetlere karşı hazırlıklı hale geliyor.

Çarşamba Zübeyde hanım meydanında düzenlenecek etkinlikte, 09.00-14.00 saatleri arasında öğrenciler, 14.00-17.00 saatleri arasında ise vatandaşlar simülasyon deneyimine katılabilecek.
 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Özel Haber