Demirtaş'tan Sendikalara ziyaret

Memur ve işçi sendikalarına bir dizi ziyaret gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediye personelinin maaşlarını aksatmadan günü gününe ödendiğini belirterek, 'Çalışan personelimizin sosyal haklarını genişlettik' dedi

 

   Memur ve işçi sendikalarına bir dizi ziyaret gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediye personelinin maaşlarını aksatmadan günü gününe ödendiğini belirterek, “Çalışan personelimizin sosyal haklarını genişlettik” dedi
 
   İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Yol-İş, Hizmet-İş, Memur-Sen ve KESK'i ziyaret eden Başkan Necattin Demirtaş, sendika başkanları ve üyelerine açıklamalarda bulundu. İlkadım Belediyesi'nde çalışan memurların diğer belediyelere göre 700 TL fazla maaş aldıklarını vurgulayan Başkan Necattin Demirtaş, bu durumun memurlar açısından büyük şans olduğunu söyledi. Belediyenin bir önceki dönemden kalan, işçilere 7 milyon TL borcunu ödeyerek işçi alacaklarını tamamıyla kapattıklarını vurgulayan Demirtaş, “Şirket personelimiz diğerlerine göre daha dezavantajlı durumda idi. Hizmet satın alma ile çalışan şirket elemanları mesai alamıyorlardı. Hizmet üreten arkadaşlarımıza mesailerini tıkır tıkır ödüyoruz. Aslında mesai ödemek gibi bir zorunluluğumuz olmamakla birlikte bu ödemeyi hakkıyla çalışan işçilerimize yapmaktayız. Hiçbir çalışanımız 'ay sonu geldi para alamıyoruz' gibi kelimeler kullanamıyor” diye konuştu.
demirtastan-sendikalara-ziyaret-(1)-(custom).jpg
 
“RIZKINIZI HELAL ETTİRİN”
Belediye çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği toplantılarda da işçilere seslenen Başkanı Necattin Demirtaş, personelin evine helal ekmek götürme anlayışında olmasını her defasında vurguladığını belirtti. Kendisinin de işçilerden farklı olmadığına dikkat çeken Başkan Demirtaş, “Ben de helal rızık için çalışıyorum. Devlet bana da para ödüyor. Bu paranın karşılığında en iyi şekilde hizmet üretme çabası gösteriyorum. Evime helal para götürmek için işimi layıkıyla yapmak zorundayım. Yapmaz isem eğer, Allah bunun hesabını benden sorar. Çalışan ve hizmet üreten personelin her zaman yanındayım” şeklinde konuştu.
 
WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme