Demirtaş, Hastane Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Hastane Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, çok güzel hizmetler üreteceklerini söyledi.


Hastane Mahallesi sakinleriyle Esentepe Spor Kulübü binasında bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Hizmetlerin ardı arkası kesilmeyecek. İlkadım için çok güzel hizmetler üreteceğiz. Bu süreçte halkımızın manevi desteğine ihtiyacımız var. Sorunları belirleyerek hep birlikte istişare edip ilçemizin sorunlarını en aza indireceğiz” dedi.
Mahalle sakinlerinin sorularını cevaplayan Demirtaş, kentsel dönüşüme önem verdiğini, hedefledikleri yol çalışmaları ile birlikte Hastane Mahallesi civarını modernleştireceklerini söyledi.
Amatör kulüplere maddi ve manevi her türlü yardım için hazır olduklarını belirten Başkan Demirtaş, “Kulübün eksikliklerinin belirlenmesiyle birlikte Esentepe Spor Kulübü'ne gerekli yardımda bulunacağız” diye konuştu.(İHA)

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme