Demir, 'Erbakan saygı ve rahmetle yad edilecektir'

Demir, 'Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Hayatı boyunca üstlendiği tüm görevlerde millete hizmet etmeyi her şeyin üstünde tutmuş, Türkiye'nin her alanda gelişmesine ve kalkınmasına değerli katkılarda bulunmuştur.

Merhumun hizmetleri her zaman şükranla anılacak,  kendisi de saygıyla ve rahmetle yad edilecektir” dedi
Bir dizi ziyaret yapmak üzere Bafra’da bulunan Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir; Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümet Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefat haberini öğrendiğinde Saadet Partisi Bafra ilçe teşkilatını ziyaret ederek, başsağlığı diledi.
İlçe teşkilatındaki ziyarette Saadet Partisi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve eski Samsun Milletvekili Latif Öztek ile Saadet Partisi Samsun Halkla İlişkiler Sorumlusu Nuri Başar da vardı. Cemal Yılmaz Demir; “Türk siyaseti ve İslam dünyası çok önemli bir değerini kaybetmiştir. Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ülkede milli değerlerin ve ağır sanayinin tesisi anlamında inandığı değerleri ve davasını hayatının son anına kadar savunarak, Türk siyaseti için bir örnek teşkil etmiş, ülkemize son derece önemli katkılar sağlamış, İslam ülkeleri arasında ticaretin gelişmesi adına ciddi adımlar atılmasına vesile olmuştur. Aynı zamanda hizmetleri tüm İslam dünyasında takdirle karşılanmış, örnek alınmıştır”.
Mümtaz kişiliği, önemli projeleri, hem ülkesine, hem milletine, hem de İslam âlemine hizmet aşkıyla hatırlanacak olan Merhum Erbakan Hocamıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Başta ailesi olmak üzere tüm Saadet partisi camiasına, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun” dedi. Cemal Yılmaz Demir’in Saadet Partisi Bafra ilçe yönetimine yaptığı taziye ziyaretine Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Ayhan GONCA

 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme