• Haberler
  • Samsun Haber
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun ziyareti ve güvenlik tedbirleri görüşüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun ziyareti ve güvenlik tedbirleri görüşüldü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun ziyareti öncesi Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında kurum müdürleri ile toplantı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül Pazar günü Samsun Şehir Hastanesi’nin açılışı için Samsun’a geliyor.  Erdoğan’ın Samsun ziyareti öncesinde Şehir Hastanesi başta olmak üzere Samsun genelinde hazırlıklar başladı. Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında farklı kurum müdürleri ile toplantı yapıldı.

Hazırlıklar masaya yatırıldı

Samsun Valisi Orhan başkanlığında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyareti için İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Tavlı başkanlığında düzenlenen toplantıda, kent genelindeki emniyet tedbirlerinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Eylül’deki Samsun ziyareti öncesinde yürütülen hazırlıklar masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 Eylül'de Samsun'a geliyor

Samsun Valiliğinden yapılan paylaşıma göre toplantının ana gündem maddelerinden birini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Eylül 2026 tarihinde kente gerçekleştireceği ziyaret oluşturdu. Ziyaret öncesinde kentte yürütülecek hazırlıklar ve saha koordinasyonu detaylıca ele alındı.

Vali Tavlı ayrıca Valilik birim müdürleri ile ziyaretin organizasyonu ile ilgili toplantı yaparken, Samsun'da devam eden ve planlama aşamasındaki projeler ile güvenlik, eğitim, sağlık, tarım, kültür ve spor alanlarında yürütülen çalışmaları kurum müdürleri ile görüştü. 
 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!