Cumhur Erdoğan, bizi bizim istediğimiz gibi yönetecek"

Cumhur Erdoğan, bizi bizim istediğimiz gibi yönetecek
AK Parti Çarşamba eski İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Akkuş, "Cumhurbaşkanlığa Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk kez halkımızın oyları ile gelen sivil Cumhurun reisi olarak, bizi bizim istediğimiz şekilde yönetecek" dedi.

AK Parti Çarşamba Eski İlçe Teşkilat Başkanlarından Mustafa Akkuş 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili açıklamada bulundu. Akkuş, "Yıllardır siyasetin içindeyim. Siyaset hep birilerinin vesayeti ile oldu. Başka siyasi partilerde de görevler aldım ama ilk kez halkın içinden gelen ve halkın geleceğini, geçimini, düşünen bir Başbakana sahip olduk. Ülke nerelerde idi bu gün geldiğimiz yerleri görünce heyecanlanmamak elde değil" dedi.

Akkuş, 10 Ağustos'ta halk ilk kez kendi Cumhurunu yani Cumhurbaşkanını kendisi seçecek. İlk kez dayatma ile değil kendi isteği ile aday olan ve yine halkın oyları ile seçime gidilecek bir yarışa hazırlanıyor.  Bu yarış sonunda halk kendini yönetecek Cumhurunu yani Cumhurbaşkanını kendisi kendi oyları ile seçerek Çankaya'ya uğurlayacak. O da 10 yılı aşkındır bu ülke ve insanlarımız için neler yaptığını ve yapacağını gösterdi. Şimdi ise artık halkın yararına olan her iş için ülkenin en tepesinde karar makamı olan tüm çalışmalara imza atacak. Yıllardır hayal bile edilemeyenleri Erdoğan ile gerçekleştireceğimiz günlere kavuşacağız. Bu vesile ile 10 Ağustos'ta halkımızın her seçim döneminde Samsun ve Çarşamba'da nasıl % 60'ların üzerinde oy vererek iktidara onu taşıdı ise şimdi de inanıyorum ki % 65'lerle Çarşamba ve Samsun yeni Cumhurunu seçecektir. İnancım ve güvenim tamdır" ifadelerini kullandı.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber