ÇTSO Semineri Hayata Geçirilecek

ÇTSO Semineri Hayata Geçirilecek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Odası Başkan ve Meclis Üyeleri eğitim semineri, Ankara’da gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Odası Başkan ve Meclis Üyeleri TOBB ETÜ Üniversitesi'nin verdiği eğitim seminer münasebetiyle 14-16 Kasım tarihlerinde Ankara’da bulundu. Seminere Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Meclis Başkanı Muharrem Yaralı ile birlikte Oda ve Meclis Üyeleri katıldı.

Seminerde oldukça geniş çaplı konulara yer verildi. Türkiye Odalar Borsalar Birliğinin kurumsal yapısı ile ilgili bilgi verilerek başlandı. Daha sonra kurumun iştirakleri ve çeşitli teşviklerle ilgili katılımcılar bilgilendirildi. Seminere  İŞKUR - SGK ve KOSGEB temsilcilerinin bilgilendirme sunumu yapmaları ile devam edildi. Güncel konular ve Türkiye de seminerde konuşulan konular arasında yer aldı.

Ticaret Odası Başkanları ve Meclis üyelerinin katıldığı seminerde Türk dış politikasının bugünü ve geleceği, yönetim biçimleri, etkili iletişim becerileri, protokol kuralları ve son olarak da işletme ve yönetim fonksiyonları masaya yatırılarak tartışıldı. Seminere katılan Meclis üyeleri ve Oda Başkanları seminerin çok faydalı olduğunu belirterek TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ettiler.

ctso1.jpg

Seminere katılan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, "TOBB' nin verdiği seminer çok yararlı oldu. Zaten göreve geldiğimizden bu yana ÇTSO binamızda seminerdeki konularla alakalı tadilat çalışmalarını başlattık. En kısa sürede bu tadilat çalışmalarını tamamlayarak Çarşambadaki üyelerimizle bir araya gelmek ve  seminerdeki konularla alakalı mesela KOSGEB gibi hibe almaya istekli hibelerden yararlanmak isteyen üyelerimizle görüşerek yardımcı olacağız."dedi.

 HABER-FOTO: Nevin MUTLU -Kenan GÜN

ctso2.20141118113333.jpg

ctso3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber