ÇARŞAN'a ihtişamlı açılış

ÇARŞAN'a ihtişamlı açılış
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'de kurulan ÇARSAN Treyler, gerçekleştirilen görkemli açılışla yeni yerinde hizmet vermeye başladı

Çarşamba ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi içerisinde ki fabrikalar hizmet vermeye başlıyor. Yakın zamanda tamamlanan ÇARSAN Treyler firması, gerçekleştirilen görkemli ve geniş katılımlı açılış programı ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Çarşamba OSB yerleşkesinde bulunan ÇARSAN Treyler yeni hizmet binası açılış programına AK Parti Samsun Eski Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, oda ve dernek temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program daha sonra açılış konuşması ile devam etti. ÇARSAN Sahibi İbrahim Öztürk, yaptığı açılış konuşmasında firmasının geçmişinden ve faaliyetlerinden bahsederek, Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi sınırlarında yeni faaliyete geçirdikleri hizmet binasına değindi.Açılış konuşması sonrası sırasıyla Treyler Sanayicileri Derneği Başkanı Yalçın Şentürk, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve AK Parti Samsun Eski Milletvekili Fuat Köktaş konuşmalar yaptı.

Yapılan konuşma ve firma temsilcilerine başarı dilekleri sonrası protokol, yeni hizmet yerinin açılış kurdelesini kestiler. Dualarla kurdele kesimi sonrasında işletme merkezi gezildi.

Açılış programı, işletmenin incelenmesi ve yemek ikramı sonrası son buldu.

HABER: Ünal DALDAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber