İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPORUMUZUN GRUBUNDA SON GELİŞMELER

ÇARŞAMBASPORUMUZUN GRUBUNDA SON GELİŞMELER

Bal ligi 12 grupta Çarşambasporumuz bu hafta Kastamonuda 4-1 mağlup oldu ve Ünyesporla yapacağımız ligin son maçı sonrasında Play aut maçına hazırlanmakta.

Rakibimiz belli oldu gibi. Samsun Süper amatörde son haftaya girildi YolsporAlaçamsporun yerine BAL ligine çıktı.

1930 Bafraspor 1 puan önde girdiği son virajda sahasında grubun zayıf takımlarından Terme sanayi takımını rahat yenerek Çarşambasporumuza rakip olacaktır.

12 Mayıs Pazar günü bizlerde onlarda son maçlarını oynayarak liglerini bitirecek ve Çarşamba Bafra derbisine yol alacağız.

Bu derbi her zaman Fenerbahçe Galatasaray maçı gibi geçer, biz takımımızı muhafaza eder ve maça hazır halde tutabilirsek bir sorun olmayacağı kanaati taşımaktayım.

Ekonomik ve sosyal gerekçelerle yaşanacak bir travmaya muhatap olursa Çarşambaspor Bafra takımı bir adım önde olur ve BAL ligine onlar çıkar bizde Süper amatöre düşeriz.

Bu istenmeyecek ve kabul edilebilecek bir durum değildir elbet, fakat futbolun içinde her sonuç vardır gerçeğini bir kenara not edelim.

Yaşayarak göreceğiz neler olacak Çarşambasporda…

Çarşambasporun Altyapısında yaklaşık 10 yıldır ana sorumlu olarak görev yapan ve U 18 takımını Çankırı’dan Türkiye şampiyonasına taşıyan hocamız Metin Mete kardeşimiz istifa etti.

Özverili bir şekilde arkadaşları ile yürüttüğü çalışmalarının yakinenşahidiyim. Yüzlerce çocuğumuza altyapıda abilik yaptılar, güzel örnek olma çabası içinde oldular, iyi insan olmaları noktasında katkı verdiler, başarılarla buluşturdular.

Kararının kendisi hakkında hayırlısı olmasını diliyorum, fakat keşke bu tasarrufunu Türkiye şampiyonası sonrasında kullansaydı.

Bizim bilmediğimiz birçok konu vardır mutlaka değerlendirmeye aldığı, Çarşambasporumuz için ve kendisi hakkında hayırlı olur inşallah kararı, Çarşamba futbolu için emeklerine için teşekkürler hocam.

Yeni dönemde Çarşambasporumuza ait öngörülerimizi play aut maçı sonrasına bırakalım.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi