Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Çarşambaspor’u yediniz bitirdiniz ya!; Yazıklar olsun.

Çarşambaspor’u yediniz bitirdiniz ya!; Yazıklar olsun.

 

Hangi konuyu işlesek ki bilemiyorum. Her yerimiz tel tel dökülüyor. Her şey gündemin ilk maddesini oluşturuyor. Düşündük mecburen ortaya karışık yapmaya karar verdik. İlk olarak ÇARŞAMBASPOR’LA başlayalım dedim.

İlk yarıya son günlerde başlayıp ilk 10-11 haftayı daha doğrusu Öz Espiye spor’la deplasmanda karşılaşıp yenildiği maçla düşüşe geçen Çarşambaspor’ da yüzler bir türlü gülmüyor. Bu maçtan sonra bir türlü istenilen ortamı ve seriyi yakalayamayan Yeşil beyazlılar şimdi her şeyini ezeli rakibi Bafra spor takımının Şampiyonluğuna bağlamış.

Bafra spor Şampiyon olursa, Çarşambaspor Atakum’u geçebilirse final maçları yapacak ve kümede kalma mücadelesi verebilecek. Bu neticeyi yakalayabilmek için ise mutlaka kendinden 2 puan üstte bulunan Atakum spor’un puanlar kaybetmesine bağlı şansı. Atakum spor 2 maç oynayacakken Yeşil beyazlı takımımız bu haftadan sonra ligi bitiriyor. Son haftayı BAY geçirecek. Ya da Bafra spor şampiyon olacak. Bafra da işi zora soktuğu için sıkıntı Çarşambaspor takımında çok büyük. Hatta diyebiliriz ki Çarşambaspor takımı BAL liginden bu yıl düştü…

Şimdi Öz Espiye spor takımını 20 – 0 yenseniz ne olur. Koskoca Çınarı birkaç kişi kendi egoları uğruna berbat etti, çukura itti. Gelecek yıl Süper Birinci Ligde bakalım bu gün sözüm ona sahiplenenler nasıl yeniden ellerinde tutacaklar. Nasıl kadroya futbolcu bulacaklar. Alt yapı yok, Profesyonel oyuncu alamazsın. Hadi bakalım çıkın çıkabilirseniz.  Koskoca Efsane Çarşamba spor’u rezil ettiniz. Buna neden olan hocası, futbolcusu her kimse yazıklar olsun. Ama olsun …

İbrahim Hancı Hocamız var. İbrahim Hancı Hocamız bu takımı bir yılda indirdiği yerden yeniden ayağa kaldırır nasıl olsa. O büyük hoca. O büyük yönetici. O yöneticiler şimdi birbirini daha iyi yerler. Koltuk bakalım şimdi kimin için sıcak olacak, kim için soğuk. Seneye alt küme de yönetici bile bulamayacaksınız.  Emeği geçenlerin hepsine teşekkürler.

Ama bu takıma ihanet edenlerin hepsine önce tuuu…

Sonra da hepinize yazıklar olsun…  Başka ne bir laf, ne bir söz hiçbir şey bulamıyorum. Şimdi rahatlamışsınızdır değil mi?.  Alın sizin olsun ortaya çıkarttığınız şaheseriniz.  Şimdi paranızla, şanınızla takımı nasıl düşürdüğünüzü yıllarca anlatırsınız. Bu takımı bir inat uğruna heba edenleri  ne tarih, ne taraftar, ne halk ne de Allah affetmeyecektir. Bir ego uğruna koca çınarı yakıp yıktınız. Şimdi yüzünüz kızarıp, utanacak mısınız?. İşi mucizelere bıraktınız ya!.

Düşse de, düşmese de sizin yüzünüz de, içiniz de kap karaymış… Yazıklar olsun hepinize…  Koskoca bir yıl taraftarla boğuştunuz, bahanelere sığındınız. Taraftarı bahane edenler aciz insanlardır. Taraftar mı takımı yönetti, teknik heyeti oluşturdu, kadro kurdu, başkanı seçmedi?..

Ki takımın düşmesini koca bir sezon taraftarın sahaya inmesine bağladınız.  Doğrumuydu, değildi. Lakin, siz sahaya inmeyince, başkanınızı seçemeyince, para babalarınıza el pençe yalakalık edince suçlu taraftar oldu öyle m?. Her kim bunlara çanak tuttu ise Allah onları bildiği gibi yapsın. Koca efsane takımı, insanların gözde takımını yediniz, yediniz bitirdiniz ya sonunda… Yazıklar olsun size… Başka söz yok…

****   

Bir diğer konu bu gün Samsun’ a “AKİLLER” ya da diğer deyimle ‘Akil Adamlar geliyor’.  Ortam hiç olmadığı kadar gergin!. Herkes ortamın süt liman olduğunu iddia etse de Karadeniz, Akdeniz, Trakya ve İç Anadolu’ da Akil Adamların çok büyük sıkıntıları var. Bunu belli kesimler yazıp çizmese de sorun çok. Ama barış (!) süreci denilen süreç başarıya ulaşırsa silahlar susacak.  Ama bu silahlar nasıl susacak merak etmiyor da değilim.

Hep söylüyorum. Neyin barışı?. Ortada ne savaş ne de Türkiye Cumhuriyetinin savaştığı bir devlet yok. Kimle, nasıl ve ne için barış sağlanacak. Ben buna Barış süreci değil de, Huzur Operasyonu veya süreci denilmesini yeğlerdim. Çünkü karşımızda bir terör örgütü var ve bu terör örgütünü bu söylem cesaretlendiriyor. Her neyse bu gün Samsun gergin olacağı aşikardır. Umarım ki bir kargaşa, sıkıntı ortam olmaz. Gerçi Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğümüz gereken tedbirleri aldılar. Ama yine de sıkıntı işte…

 Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi