Çarşambasporlu Futbolculardan Net Mesaj

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor oyuncuları ikinci devrede liderliği hedefliyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çarşambasporlu Futbolculardan Net Mesaj

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor, Teknik Direktör Tarkan Demirhan yönetiminde Adapark Tesisleri’nde ligin ikinci devre hazırlıklarına, 1 hafta verilen aranın ardından başladı. Yeşil beyazlı ekibin takım kaptanı Sefa Aksoy ve orta saha oyuncusu Mustafa Kayabaşı, birinci devre değerlendirmelerinde bulunurken ikinci devreye yönelik hedeflerini dile getirdiler.

Çarşambasporlu Futbolculardan Net Mesaj

 “İkinci devreyi hedeflediğimiz yerde bitireceğiz”

Yeşil beyazlı ekipte forma giyen takım kaptanı Sefa Aksoy, “Genel anlamda ilk devre iyi geçti. Zaten sezon başında bir alışma süreci vardı. Yeni takımdık. Sonrasında her şey oturmuştu. Son iki maçta da hastalıklar sakatlıklar baya bir etkilemişti. Üzülüyoruz şuan oradaki kaçan puanlara ama ikinci devre bunu telafi etmek adına devre arası kampında bunu çok iyi bir şekilde geçirmeyi düşünüyoruz. İkinci devreyi hedeflediğimiz umduğumuz yerde bitireceğiz. Antalya kampına gidiyoruz. 8 günlük kampımız var. En iyi şekilde değerlendirip döneceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çarşambasporlu Futbolculardan Net Mesaj

“İkinci yarı daha iyi geçecek”

İkinci devre hazırlıklarından bahseden orta saha oyuncusu Mustafa Kayabaşı, “İlk devre aslında iyi geçti. Son iki maç biraz sıkıntılar yaşadık. Onları da iyi geçirseydik bizim için planladığımız şekilde geçecekti. İkinci yarı daha iyi geçecek. Onun için hazırlanıyoruz. Cuma günü kampımıza gideceğiz. İkinci devre kaldığımız yerden daha iyi bir şekilde devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Çarşambasporlu Futbolculardan Net Mesaj
Yeşil-beyazlı ekip, kamp sürecinin ardından lige daha güçlü dönerek şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor.
 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Özel Haber

Bakmadan Geçme