Çarşambaspor'da Kongre günü

Bölgesel Amatör ligde şampiyon olarak adını Profesyonel 3. lige yazdıran yeşil beyazlı ekipte bugün saat: 15.00 da Adapark tesislerinde üyelerin toplanmasıyla kongre gerçekleştirilecek

       Adapark tesislerinde yapılacak kongrede mevcut Başkan Ahmet Yılmaz’ın aday olmayacağını açıklamasıyla kongrenin seyri değişti. Bugün yapılacak kongrede kimlerin veya kimin Başkanlığa aday olacağı merak konusu.Kulüp içerisinden gelen bilgilere göre Eski yöneticilerden Av. Halit Doğan veya Turay Sonkaya ile birlikte başka isimlerinin adaylık için öne çıkan isimler olduğu iddia edilirken, belirlenen veya aday olacak isimlerden birisinin destekleneceği konuşuluyor. Bugün adapark tesislerinde yapılacak kongrede 133 delegenin oy kullanacağı belirtirken, çoğunluk sağlamadığı takdirde bir hafta sonra kongre devam edileceği söylendi.

Taraftarlar Gelişmeleri Yakından İzliyor

       Bölgesel Amatör ligde takımlarını yalnız bırakmayarak destek veren ve şampiyonlukta büyük katkıları olan Yeşil Beyazlı formaya sevdalı taraftarlar gelişmeleri yakında izliyor. Sezonun başlamasına az bir zaman kalan Çarşambaspor’da zamanın daralmasıyla taraftarların sabrın taşmak üzere olduğu bir an önce kongrenin yapılması, akabinde Teknik Direktör ve yardımcıları ile bomba transferlerin yapılması gereğini vurgulayan bir grup taraftar sıfırdan takım yapılması gerekiyor. Bırakın taraftarlar transfer yapılamasını daha ortada ne Başkan ne Hoca var. Bir an önce harekete geçilmelidir diyerek 3.ligde ses getirecek bir takım kurulmasını istediklerini dile getiriyorlar.

Nevzat AKKAYA

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme