Çarşambaspor’da ‘Atakum’ Mesaisi

Çarşambaspor’da ‘Atakum’ Mesaisi
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu oynayacak olduğu Atakum maçının hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu oynayacak olduğu Atakum maçının hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, Adapark tesislerinde, hafta sonu oynayacak olduğu AtakumBelediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Geçen hafta sonu Sivas takımı ile oynanan maçı, takım kaptanı Vijdan Aladağ değerlendirmelerde bulundu.

“Devamını getirmek istiyoruz”
Geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Cumhuriyet Üniversitesi maçında 3-0’lık galibiyetle sezona güzel başladıklarını aktaran takım kaptanı Vijdan Aladağ, “İkinci sezona iyi başlamak bizim adımıza çok önemliydi. Çok istiyorduk bunu. İlk yarıya istenmedik bir mağlubiyet ile başlamıştık. Bu maçı kazanmak için çok iyi hazırlandık. Burada çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Buradaki imkanlarımız gayet iyi durumdaydı. İyi hazırlanarak sezona iyi başlamak için elimizden geleni yaptık. 3-0’lık galibiyet bizim için çok iyi faydalı oldu. Önümüzü görme açısından da çok güzel oldu. Bunun devamını getirmek istiyoruz.”Şeklinde konuştu.

“Sonuna kadar götürmek istiyoruz”
Cumhuriyet Üniversitesi maçı karşılaşmasında atılan 3 golün 2’sini yeni transfer edilen oyuncuların atmasının kendileri için sezona özgüvenli başlayacaklarını dile getiren Kaptan Aladağ, “Futbolda bunlar her zaman var. Gidenler gelenler oldu. Gelen arkadaşlarımız gerçekten çok kaliteli, çok karakterli oyuncular. Onlarda ne kadar faydalı olabileceklerini ilk maçtan gösterdiler. Mutluyuz tabiki. Golü atan çok önemli olmasa dayeni gelen arkadaşların atması da kendileri için daha özgüvenli başlamalarına neden oluyor. Bizim maçları kazanalım, bir şekilde gol atalım da kimin attığı bizim için önemli değil. İyi bir havamız ve iyi bir takımımız var. Biz elimizden geldiğince bu işi sonuna kadar götürmek istiyoruz. Takımda bunun bilincinde zaten. İnşallah bundan sonraki maçlarda da aynı şekilde devam edeceğiz.”Cümlelerini kullandı.

“Hedefimiz çıktığımız her maçı kazanmak”
Önümüzdeki hafta sonu kendi evlerinde ağırlayacakları Atakum Belediyespor takımının hazırlıklarına başladıklarını ve hedeflerinin her maçı kazanmak olduğunu vurgulayan Aladağ, “Galibiyetin ne kadar önem kazanacağı sonraki haftada belli oluyor. Hep böyle hazırlandık bu güne kadar. Bu galibiyeti taçlandırmak için önümüzdeki içerideki maçı da kazanmamız şart. Bunun farkındayız. Şimdi geçtiğimiz maçı unuttuk. Atakum maçına odaklandık. Şimdi çok iyi hazırlanıp, çok çalışıp bu hafta Atakum’u kendi evimizde yenip yolumuza devam etmek istiyoruz. Aramızdaki puan farkı bizim için çok önemli değil ama bizim hedefimiz tabiki farklı. Biz yukarıyı yakalayabilme derdindeyiz. Bizim hedefimiz çıktığımız her maçı kazanmak.” Dedi.

Yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, geçen hafta sonu oynadığı maçta aldığı 3 puan ile 28 puana çıkarak ligin 3. Sırasında yerini korurken, bu hafta sonu karşılaşacak oldukları Atakum Belediyespor takımı ise 15 puanla ligin 9. Sırasında yer alıyor.

HABER: Yağmur AYAN – İrem BAL

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor