İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPOR VE ALTYAPI (1)

ÇARŞAMBASPOR VE ALTYAPI (1)

1923 kurulan Çarşambaspor takımı Türk Futbolunun ve Samsunumuzun spor temel taşlarından biri olma ve isminden söz ettirmeyi basarmış bir kulüptür.

                     Altyapı ile ilgili bu yıl eksenli bir profil çizmek istesem de 2019 yılından bu yana Metin Mete Hocamızın koordinatörlüğünde oluşturulan grubun çalışmalarından sizleri bilgilendirmek istedim.

                     Altyapı ekibimize şöyle bir göz attığımızda Çarşambaspor ve İlçemizde bir şekilde aktif spor içinde geçmişte yer alan kardeşlerimizle oluşturulan ciddi bir çalışma grubu ile karşı karşıya kalıyoruz.

                     Bu grubun oluşmasında ana motor elbette Çarşamba Belediyesi ve Halit DOĞAN Başkan onun A takımına olan verdiği desteğini Çarşambanın gençlerinden esirgemesi elbette mümkün olmaz.

                         ÇARŞAMBASPOR FUTBOL AKADEMİSİ
                                     ANTRENÖRLERİMİZ

Alt Yapı Koordinatörü: Ant. Metin METE

Antrenör : Yaşar ARSLAN

Antrenör : Serkan EKİCİ

Antrenör : Gökhan ALOĞLU

Antrenör : Hasan UYAR

Antrenör : Hasan DEMİRAL

Antrenör :Murat BİLGİN

Antrenör : Hakan DURSUN

Antrenör : Hüseyin UYAR

Antrenör : Ahmet EKİCİ

    Futbol Akademimiz Metin METE kardeşimizin koordinesinde Hocalarının ve Oyuncularının tüm problemleri ile ilgilenerek yoluna devam ediyor.

   Metin Hocam bizzat benim tanıdığım U-16 oyuncularından birinin idmana gelmemesi vesilesi ile beni aradı ve yardımcı olmamızı istedi. Bizde hasbelkader Babasını ve sporcuyu alarak hocalarımızın yanına gittik. Hocaları ve biz tavsiyelerde bulunduk sporcumuzu kazanma gayreti içinde olduk.

       Demem odur ki Hocalarımız sporcularımızla ciddi anlamda yakın ilgilenmekte ve sporun yanında iyi bir insan olmanın her şeyden daha önemli vurgusu ile gençlerimizi yetiştirmekteler.

     Metin Hocam nezdinde görev almış tüm hocalarımızı tebrik ediyorum, zaten hoca kardeşlerimiz hepimizin tanıdığı şehrimizin sporuna emek vermiş insanlarımız.

    Hocalarımız kaliteli, Tesislerimiz gayet iyi, her kademede sporcumuzda var maşallah artık sonuç alma zamanı gelmiştir.

   Sonuçtan kastımız maç kazanmak değil sadece iyi, kaliteli ve ahlaklı oyuncu yetiştirmek. Bu yaşlarda skor öncelikle derdimiz olmamalı sadece. Fakat bizim insanımız sonuç kaç kaç diyerek izlemediği maçı, görmediği sporcuyu yorumlamaya bayılır.

   Benim ölçümse OLACAK sporcu yetiştirmek…….

  Son bir notta PANDEMİ dönemi herkesi olduğu gibi sporcularımızı ve hocalarımızı da etkiledi.

   Kurslarla ve takımlarla ilgili yazımızı bir sonraya bırakalım sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi