Çarşambaspor kupada turladı

Çarşambaspor kupada turladı
Çarşambaspor : 2 - Boyabat 1868 : 0

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme müsabakasında Sinop ekibi Boyabat 1868 takımını sahasında konuk eden Çarşambaspor karşılaşmayı 2-0 kazandı. Müsabakayı galibiyetle tamamlayan Yeşil-Beyazlılar, bir üst tura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme müsabaskında Çarşambaspor- Sinop takımı Boyabat 1868 takımı ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda karşılıklı atakların izlendiği karşılaşmada, dakikalar 43'ü gösterdiğinde, Çarşambaspor ilk golünü attı. Abdulkadir Kaplan'ın golü ile 1--0 öne geçen Çarşambaspor, ilk yarı soyunma odasına üstünlükle gitti. İkinci yarıda Yeşil-Beyazlı ekip, 1-0'lık skorun verdiği üstünlükle sahada mücadele verdi. Maçın son çeyreğine girildiğinde Çarşambaspor, bir gol daha buldu. Dakikalar 77'yi gösterdiğinde Hayri Kıcıkoğlu'nun topu filelerle buluşturmasıyla müsabakada skor 2-0'a geldi. Ve böylelikle maçın skoru belli olmuş oldu.

Alınan galibiyetle birlikte Çarşambaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldi.

Çarşambaspor, sahaya kalede Emirhan Emir, Ahmet Ayhan, Burak Öztürk, Kaan Korkmaz, Mert Aktaş, Abdulkadir Kaplan, Semih Baştan, Erkan Çam, Murat Özcan, Bulut Kaya ve Uğurcan Gülay kadrosu ile sahaya çıktı. Rakip Takım Boyabat 1868 ekibi ise Kalede Muzaffer Dolu, Arda Türken, Muhammet Fatih Karagöz, Seyhan Hazan, Abdüssamet Duman, Timuçin Çimşit, Oğuzhan Yapıcı, Emrah Kazı, Kadir

Haber: Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber