Çarşambaspor'da Muhammet Ali Torun dönemi
2025-2026 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Çarşambaspor'da gerçekleştirilen Olağan genel kurulunda, iş insanı Muhammet Ali Torun oy birliği ile başkanlığa seçildi.
2025-2026 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Çarşambaspor’da olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Kulüp Binası’nda yapılan genel kurulda seçim, açık oylama usulüyle yapıldı. Tek liste halinde seçime giren iş insanı Muhammet Ali Torun, delegelerin oy birliğiyle kulüp başkanlığına seçildi.
Oy birliği ile başkanlığa seçilen Torun, görevi devreden İbrahim Gündüzoğlu ve ekibine görev süresi boyunca verdikleri emekten dolayı teşekkür ederek, “Çarşambaspor’un başarısı için çıktığımız bu yolda, birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Hedefimiz, kulübümüzü sadece sportif başarılarla değil, aynı zamanda altyapı ve kurumsal yapısıyla da daha güçlü bir noktaya taşımaktır. Bu süreçte tüm taraftarlarımızın, camiamızın ve Çarşamba halkının desteğine ihtiyacımız var.” dedi.
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise, görevi devreden Başkan İbrahim Gündüzoğlu ve ekibine teşekkür ederek şunları söyledi;
"Kongre neticesinde Çarşambaspor Başkanı seçilen Sayın Muhammet Ali Torun ve Yönetim Kurulu’nu tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum"
Çarşambaspor tesislerinde gerçekleştirilen genel kurula, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Ersin Sandıkçı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya, Siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve delegeler katıldı.
Bakmadan Geçme



