Çarşambaspor'da gözler Devrek maçında

Çarşambaspor hafta sonu sahasında ağırlayacağı Devrek Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

Haberin Özeti

  • Bölgesel Amatör Lig 4. Grup ekibi Çarşambaspor, hafta sonu saat 16.00’da sahasında Devrek Belediyespor’u ağırlayacak.
  • Teknik Direktör Sertaç Gezer, Turhal’a 1-0 kaybedilen maçı değerlendirerek, ikinci yarıdaki etkili oyuna rağmen gol bulamadıklarını belirtti.
  • Gezer, Devrek maçını kazanarak play-off hedefine ulaşmayı amaçladıklarını ve takımda ciddi bir sakat oyuncu eksiği olmadığını ifade etti.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor sahasınde Devrek Belediyespor'u ağırlayacak. Çarşamba İlçe Stadyumu'nda oynanacak mücadale saat 16.00 da başlacak.Çarşambaspor'da gözler Devrek maçında

Yeşil beyazlı takım maç öncesi hazırlıklarına Adapark tesislerinde devam ediyor. Teknik Direktör Sertaç Gezer, geçen hafta Turhal karşılaşmanda alınan 1-0 lık mağlubiyeti değerlendirdi. Zorlu bir maçı geride bıraktıklarını ifade eden Gezer, özellikle ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.Çarşambaspor'da gözler Devrek maçında

Turhal’ın kendi sahasında avantajlı bir takım olduğunu vurgulayan Gezer, “İkinci yarıda yaptığımız hamlelerle oyunda biraz daha etkili olduk ancak golü bulamadık. Futbolda bunlar var. Artık önümüze bakacağız” dedi.

Hafta sonu oynanacak Devrek maçına odaklandıklarını belirten Gezer, rakiplerinin güçlü bir ekip olduğunu dile getirerek, “Onlar da şampiyonluk için kurulmuş takımlarından biri. Oyuncularını ve teknik heyetini tanıyoruz. Biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Hedefimiz Çarşambaspor’u play-offlara taşımak. Başka bir düşüncemiz yok." diye konuştu.

Çarşambaspor'da gözler Devrek maçında

Takımdaki son durum hakkında da bilgi veren Gezer, sakat oyuncularının bulunmadığını,  ifade etti. Mustafa Kayabaşı’nın da takımla çalışmalara başladığını belirten Gezer, “Şu an için ciddi bir eksiğimiz yok” ifadelerini kullandı.Çarşambaspor'da gözler Devrek maçında

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!