ÇARŞAMBA’NIN BELEDİYE BAŞKANI KİM OLACAK?

ÇARŞAMBA’NIN BELEDİYE BAŞKANI KİM OLACAK?
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimine 50 gün kala Çarşamba ilçesinde seçime girecek siyasi partiler saha çalışmalarını hızlandırıyor. İlçede 4 adayın Belediye Başkanlığı için yarışacağı 31 Mart seçiminde kurulacak sandıklar ‘Belediye Başkanı Kim Olacak?’

OY VERMEK İÇİN TIKLA

Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak başlatacağımız anket oylaması ile seçmenin Çarşamba Belediye Başkanlığı için yarışacak 4 adaydan hangisini tercih edeceğini soracağız. 11 Şubat 2019 günü Saat: 12.00 itibariyle başlayacak olan anket oylaması 11 Mart 2019 günü Saat: 12.00’da sona erecek.

SEÇİMDE 4 ADAY YARIŞACAK!
31 Mart Seçimlerinde AK Parti – MHP’nin Cumhur İttifakı Adayı olan Halit Doğan, İYİ Parti-CHP ittifakının adayı olan Altan Karabulut, Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Sebahattin Sancar seçmenlerden oy istemek için sahada mücadele verecek.

ÇARŞAMBA’DA KAÇ SEÇMEN VAR?
31 Mart 2019 seçimlerinde en çok merak edilen bir diğer konu ise seçmen sayısı.  Edindiğimiz bilgilere göre; Çarşamba İlçesi’nde seçimde seçmen sayısı 101 bin 689 olduğu, bu sayının ilçeye bağlı merkez ve kırsal mahalleleri kapsadığı öğrenildi.

OKURLARIMIZA DAVET !
İnternet Sitemizde Pazartesi günü başlayacak olan anket oylamasına siz değerli okurlarımızda katılım sağlayabilir. İnternet Sitemizde açacağımız anket oylama alanında sıralanan Belediye Başkan Adaylarından hangisini Çarşamba Belediye Başkan Adayını olarak görmek isterseniz, aday isminin yanındaki kutucuğu işaretleyerek oylamayı yapabilirsiniz. Anket sonuçları sürenin dolması ile birlikte açıklanacaktır. Her okurun yalnızca bir kişiyi seçme hakkı vardır.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber